header-logo2.png

Acarkent, Acarlar şirket topluluğu tarafından 2.291.280 m2'lik arsada kurulu Türkiye'nin tek parsel üzerinde en büyük projesi olup, toplam 1452 adet villa, 80 adet Boğaz Üstü Evleri, 64 adet Acarlife Apart Daire, 72 adet Acarsize Stüdyo Daire, 979 adet Rezidans Daire, 48 adet AcarVadi Evleri, Ticari Birimler, Özel Kültür Merkezi, Coliseum Yaşam Merkezi, Sosyal ve Park alanlarından oluşmaktadır. Acarkent sitesi, İstanbul'un hem oksijenini hem de yeşilliğini fazlaca alan ve sahip olan Beykoz isimli ilçede kurulmuştur.

Acarkent yaşamınıza konfor katıyor. Gerek sosyal gerekse sağlık ve eğitim yönündeki imkanlarıyla hayatınızı daha da kolaylaştırıyor. Hem doğanın yeşili hem de bol oksijenden nasibi bolca almaktadır. Acarkent sitesiiçerisinde yer alan daire ve ticari gayrimenkuller haricinde proje içerisinde okul, süper market, kuaför, eczane, banka, restoran, açık hava yürüyüş parkurları ve parklar gibi alanlar bolca bulunmakta ve yer almaktadır. Yaşam alanı içerisinde; kapalı havuz, spor merkezi, alışveriş merkezleri, yaşam merkezi ve bahçe gibi birçok farklı hizmet bulunmaktadır. 

Acarkent'i Çekici Kılan Özellikler Nelerdir? 
Acarkent konut projesini avantajlı kılmakta olan birçok farklı etken bulunmaktadır. Yukarıda yazmakta olan bu etkenlere ek olarak; projenin etrafında sunulan başarılı hizmetler, projeyi cezbedici bir hale getirmektedir. Projeyi cezbedici hale getiren bir takım konular arasında; Okul, Blu Shop, Evcil Hayvan Dostu Concıerge Hizmeti, Kuaför, Sinema, Aqua Park, Kitap Okuma Alanları, Busıness Lounge, Kafe, Spor & Yaşam Merkezi, Verde Shop, Kapalı Havuz, Eczane, Restoran, Lostra, Banka, Süper Market, Ptt, Kuru Temizleme, Açık Hava Yürüyüş ve Çocuk Parkı, Verde Meydan, Spor & Yaşam Merkezi, Meydan Kafe ve Bahçe gibi çözümler de projenin cezbedici özellikleri arasında yer almaktadır.
 
Daire Türü Çeşitliliği!
Acarkent projesi kapsamında sadece daire değil aynı zamanda müstakil villa projeleri de yer almaktadır. Daire almak istemeyen ya da apartman hayatı yaşamak istemeyen tüm bireyler, projede bulunmakta olan villaları satın alabilir ya da kiralayabilmektedir. Sizler de yapacağınız yatırımlar ile kısa sürede yüksek kazançların tek sahibi olabilirsiniz. 

Birbirinden Eşsiz Manzaralar
Acarkent üç farklı kuleden oluşmaktadır. Üç farklı kulenin de görmüş olduğu oldukça farklı manzaralar bulunmaktadır. Bu manzaraları incelediğinizde sanki İstanbul'da yaşamadığınızı düşünebilir ve kendinizi farklı bir şehirde yaşıyorsunuz hissiyatında hissedebilirsiniz. Projeye yatırım yapan her bir yatırımcının konaklayacağı tüm daireler, yeşil ve mavi tonlarının tüm manzarasına hakim olabilecektir. 

Diğer Bloglar

Acarverde'de Emlak Değerlendirmesi

Acarverde'de Emlak Değerlendirmesi

Emlak sektörünün yeni gözde projelerinden birisi olan Acarverde, yapmış olduğu proje genelinde 3 farklı kulede yer almaktadır.

İstanbul’da Kiraların Düşük Olduğu İlçeler

İstanbul’da Kiraların Düşük Olduğu İlçeler

Kira seviyelerinin yanı sıra önemli olan bir diğer nokta yatırım yapacak bireylerin bu ilçelere yatırım yaptıklarında karşımıza çıkacak olan yatırımın geri dönüş süresidir.

Evin Değerini Hesaplama Yöntemleri

Evin Değerini Hesaplama Yöntemleri

Ev değerini nasıl hesaplarım diye soran bireylere verilecek birçok farklı cevap bulunmaktadır. Sahip olduğunuz evlerin değerini hesaplamak için bir takım farklı yöntemler bulunmaktadır.